ΗΠΑ: Πεντάχρονος πήρε το οικογενειακό αυτοκίνητο για να πάει να αγοράσει… Lamborghini

Τετάρτη, 06 Μαΐου 2020 14:35
UPD:14:36
REUTERS/ALESSANDRO GAROFALO
A- A A+

Τα σχέδιά του για μια μεγάλη βόλτα με το οικογενειακό αυτοκίνητο  έως την Καλιφόρνια επιχείρησε να υλοποιήσει ένα αγόρι πέντε ετών στη Γιούτα των ΗΠΑ, προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία του να αγοράσει το αγαπημένο του όχημα – μία Lamborghini.

Η βόλτα του πεντάχρονου Άντριαν σταμάτησε όταν η αστυνομία του ζήτησε να κάνει στην άκρη το αυτοκίνητο, βλέποντας το όχημα να κινείται με ασυνήθιστο τρόπο σε αυτοκινητόδρομο.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ένα αγόρι πέντε ετών, το οποίο καθόταν στην άκρη του καθίσματος για να φτάνει στα πεντάλ.

EYEWITNESS NEWS ABC7NY

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της Γιούτα, ο πεντάχρονος είχε προλάβει ήδη να οδηγήσει για πέντε λεπτά, ενώ όταν σταμάτησε, δήλωσε πως πήγαινε να αγοράσει μία Lamborghini.

Το αγόρι είπε στην αστυνομία ότι έφυγε από το σπίτι αφού η μητέρα του αρνήθηκε να του αγοράσει το πολυτελές όχημα.

«Αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητο και να πάει στην Καλιφόρνια για να αγοράσει ένα μόνος του» ανέφερε μέσω Twitter η τροχαία αυτοκινητοδρόμων της Γιούτα.

Πάντως, ο πεντάχρονος Άντριαν σύμφωνα με την αστυνομία… δύσκολα θα αγόραζε τη Lamborghini που ονειρευόταν, καθώς είχε πάνω του τρία δολάρια.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό, ενώ εναπόκειται στους τοπικούς εισαγγελείς να αποφασίσουν εάν θα ασκήσουν κατηγορίες σε βάρος των γονέων, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Με πληροφορίες από BBC

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή