Μήνας του μέλιτος σε καραντίνα

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 21:55
Shutterstock

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Τα σχέδια ενός ζεύγους νεόνυμφων επηρέασε ο νέος κορωνοϊός, «αναγκάζοντας» τους να περάσουν τον μήνα του μέλιτος… σε καραντίνα.

O Βραζιλιάνος επαγγελματίας στον τομέα της πληροφορικής Ίλιος και η Ρωσίδα εργαζόμενη στον τομέα των πωλήσεων Λουίζα παντρεύτηκαν στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας στα μέσα Μαρτίου.

Αρχικά το σχέδιό τους ήταν να μεταναστεύσουν στο Τέξας, όπου ο Ίλιος θα ξεκινούσε νέα δουλειά τον Μάιο.

Ωστόσο τους πρόλαβε ο νέος κορωνοϊός και τώρα περνούν τον μήνα του μέλιτος στο μικρό διαμέρισμα διαμέρισμα της Λουίζα στην Αγία Πετρούπολη, βγαίνοντας έξω μόνο για άσκηση και για σύντομες βόλτες με τον σκύλο τους.

«Ήρθα εδώ με μία μόνο βαλίτσα, με ίσως πέντε ή έξι ρούχα. Δεν ήμουνα προετοιμασμένος, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν και κανείς», δήλωσε ο 34χρονος Ίλιος ο οποίος έμενε προηγουμένως στην Βαρσοβία.

Όπως πρόσθεσε, για εκείνον είναι σωτήριο ότι έχει τη σύντροφό του.

Η 29χρονη Λουίζα δηλώνει επίσης χαρούμενη, αν και το συμβόλαιο με τη δουλειά της λήγει στο τέλος του Απριλίου, κάτι το οποίο της προκαλεί κάποια ανησυχία.

Ο Ίλιος σημειώνει ότι εξακολουθεί να ισχύει η πρόταση που του έχουν κάνει για δουλειά στις ΗΠΑ, αλλά ότι δεν έχει συζητηθεί ακόμη μια πιθανή ημερομηνία για να αρχίσει.

Αυτό πάντως ανησυχεί περισσότερο τον Βραζιλιάνο είναι η υγεία των γονιών του πίσω στην Βραζιλία.

Με πληροφορίες από Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή