Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2007 07:00
UPD:11:45
A- A A+

ΜΕΤΑΒΟΛΗ του καιρού με βροχές και καταιγίδες από τη νύχτα στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αραιές νεφώσεις που αργότερα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Μακεδονία και κατά της διάρκεια της νύχτας στις υπόλοιπες περιοχές. Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις που αργότερα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα βορειοδυτικά και κατά τη διάρκεια της νύχτας στις υπόλοιπες περιοχές. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 4 και αργότερα 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και αργότερα νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς οι οποίοι αργότερα θα γίνουν βορειοδυτικοί 4 και πρόσκαιρα 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα – συμπεριλαμβανομένων και των πυρόπληκτων περιοχών της Δυτικής Πελοποννήσου – τη Βόρεια Ελλάδα και από το απόγευμα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους έντονα. Τη νύχτα αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων στο Ιόνιο για την Ηπειρωτική Ελλάδα. Ανεμοι: Στα βόρεια βόρειοι 4 με 6 Μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή