Η ατζέντα της ημέρας

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2007 08:45
A- A A+

* Συνεχίζεται η απεργία των ιδιοκητών βυτιοφόρων και οδηγών φορτηγών δημόσιας χρήσης. Το μεσημέρι αναμένεται να αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση τους.

* Στις 9:30 π.μ. στο Ζάππειο Μέγαρο, δεύτερη και τελευταία ημέρα του Συμποσίου με θέμα την Παραγωγικότητα του Πολιτισμού. Στις 8:30 το βράδυ στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων η παρουσίαση του Κέντρου Τεκμηρίωσης Πολιτιστικών Πρωτευουσών.

* Στις 10 π.μ. επίσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Λεβίδι. Στις 11:15 π.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στις 8 η ώρα το βράδυ θα μιλήσει στην Καλαμάτα.

* Στις 11 π.μ. επίσκεψη του Αλέκου Αλαβάνουν στον Ναύσταθμο Κρήτης στα Χανιά. Στις 6 μ.μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους των σωματείων εργαζομένων στην Ολυμπιακή.

* Από τις 11:30 π.μ. επίσκεψη του Κώστα Σκανδαλίδη στην Αργολίδα. Στη 1 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.

* Στις 5:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, ο Προκόπης Παυλόπουλος θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΤΕΔΚΝΑ.

* Στις 6:30 μ.μ. στην δημοτική αγορά της Κυψέλης ο Αλέξης Τσίπρας θα ανοίξει την ανοιχτή συζήτηση της δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» για τον απολογισμό και τον σχεδιασμό δράσης. Στις 9 το βράδυ συναυλία με τους «Απόντες» και τους «Χειμερινούς Κολυμβητές».

* Στις 6:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ εκδήλωση του Ελληνικού Τμήματος της Ελληνικής Αμνηστείας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Φτώχειας.

* Σήμερα δεύτερη ημέρα της άτυπης συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη Λισσαβώνα. Το πρωΐ η δεύτερη σύνοδος εργασιών, το μεσημέρι το γεύμα των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

* Εως τις 21 Οκτωβρίου στο Ζάππειο η έκθεση Γκουέρνικα των Παιδιών με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων.

* Από σήμερα στη Λισσαβώνα η διήμερη σύνοδος των αρχηγών της ευρωπαϊκής αριστεράς με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή