Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το Γενικό Κρατικό Νικαίας

Η καταγγελία, που είναι ανώνυμη, στερείται σοβαρότητας σχολιάζουν πηγές του νοσοκομείου
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 16:31
UPD:20:17
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά, προκάλεσε ανώνυμη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, στο νοσοκομείο της Νίκαιας αποκρύπτονται κρούσματα κορωνοιου, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των εργαζομένων, ασθενων και πολιτών. 

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά έχει διατάξει τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να ελεγχθεί αρχικά εάν ευσταθεί η καταγγελία, ώστε να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν ισχύουν οι καταγγελίες, η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο.

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του νοσοκομείου χαρακτηρίζει ως «ανυπόστατη και ψευδή»» την καταγγελία

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, δύο γιατροί της Β Παθολογικής του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και έχουν τεθεί σε καραντίνα. Ο ίδιος είπε πως έγινε εργαστηριακός έλεγχος στους ασθενείς και βρέθηκαν όλοι αρνητικοί. Έχουν επίσης ληφθεί δείγματα και από άλλους γιατρούς. Κατά πληροφορίες σε επικοινωνία της εισαγγελίας με τον ΕΟΔΥ υπήρξε προφορική διαβεβαίωση ότι όλα είναι υπό έλεγχο. 

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή