Αναβλήθηκαν άλλα δύο μίτινγκ του Diamond League

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 17:13
UPD:24/04/2020 01:53
A- A A+

Η World Athletics ανέστειλε άλλους δύο αγώνες της σειράς Diamond League τον Ιούνιο, καθώς συνεχίζει να προσαρμόζει το καλαντάρι για το 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μετά την αναβολή των έξι πρώτων μίτιγνκ, η W.A. ανακοίνωσε σήμερα την αναβολή άλλων δύο, αυτών στη Γιουτζίν (ΗΠΑ) που ήταν προγραμματισμένο για τις 7 Ιουνίου και στο Παρίσι (Γαλλία) στις 13 του ίδιου μήνα.

Παράλληλα, οι διοργανωτές στο Όσλο ανακοίνωσαν τα σχέδια για τη διοργάνωση ενός εναλλακτικού μίτινγκ. Ουσιαστικά πρόκειται για αγώνα επίδειξης με τίτλο «The Impossible Games», στις 11 Ιουνίου, στην αρχική ημερομηνία της φετινής συνάντησης.

Σύμφωνα με την αρχική ιδέα, θα συμμετέχει ένας αριθμός αθλητών παγκόσμιας κλάσης σε ένα μοναδικό «σόου» με πλήρη σεβασμό των κανονισμών της Νορβηγίας και των κανόνων για την απόσταση μεταξύ των αθλητών.

Το πρόγραμμα αναμένεται, επί του παρόντος, να συμπεριλαμβάνει μια προσπάθεια για την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ στα χαμηλά εμπόδια από τον Νορβηγό Κάρστεν Βάρχολμ και μια αναμέτρηση στο επί κοντώ, μεταξύ του κατόχου του παγκόσμιου ρεκόρ Άρμαντ Ντουπλάντις και του Γάλλου Ρενό Λαβιλενί.

Ωστόσο, οι διοργανωτές διευκρίνισαν ότι το πλήρες πρόγραμμα δεν έχει επιβεβαιωθεί και θα γίνουν αλλαγές. Ο αγώνας, διάρκειας μιας ώρας, θα προβληθεί ζωντανά από τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό NRK της Νορβηγίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις