Στο 12,5% «κλείδωσε» η μείωση μισθών στην Άρσεναλ

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 22:30
A- A A+

Σε συμφωνία κατέληξε η διοίκηση της Άρσεναλ με ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο για τη μείωση των μισθών, που θα παραιτηθούν από το 12,5% των απολαβών τους.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε καταλήξει σε εθελοντική συμφωνία με τους παίκτες της ομάδας μας, τον επικεφαλής προπονητή και το βασικό προσωπικό για να βοηθήσουμε τον σύλλογο αυτήν την κρίσιμη στιγμή», αναφέρεται στην ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων», όπου τονίζεται ότι επιτεύχθηκε συμφωνία μετά από «θετικές και εποικοδομητικές συζητήσεις».

«Υπήρξε μια σαφής εκτίμηση της σοβαρότητας της τρέχουσας κατάστασης που προκαλείται από την πανδημία του Covid-19 και μια έντονη επιθυμία των παικτών και του προσωπικού να δείξουν την υποστήριξή τους στην οικογένεια της Άρσεναλ. Οι μειώσεις θα τεθούν σε ισχύ αυτόν τον μήνα», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Και καταλήγει: «Εάν πετύχουμε συγκεκριμένους στόχους τις προσεχείς σεζόν, που σχετίζονται κυρίως με την επιτυχία στο γήπεδο, ο σύλλογος θα επιστρέψει τα συμφωνημένα ποσά. Η συμφωνία βασίζεται στην υπόθεση ότι θα ολοκληρώσουμε τη σεζόν 2019-20 και θα λάβουμε τα πλήρη έσοδα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις