«One World: Together At Home»: Μοναδική συναυλία στη μάχη κατά της πανδημίας

Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 16:53
UPD:17:11
A- A A+

Η Lady Gaga με 100 διάσημους καλλιτέχνες μέσα από την ιστορική συναυλία «One World: Together At Home» στέλνουν μήνυμα ελπίδας απέναντι στη μάχη με τον κορωνοϊό.

GLOBAL CITIZEN

100 καταπληκτικοί καλλιτέχνες πρόκειται να δώσουν μια μοναδική συναυλία, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο για να υποστηρίξει τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή που αντιμετωπίζουν το ξέσπασμα του κορωνοϊού.

Σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η Lady Gaga θα επιμεληθεί μια ειδική συναυλία σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου, με τίτλο «One World: Together at Home» για την υποστήριξη των εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα της αλλά και για την οικονομική ενίσχυση των δομών υγείας στην εποχή της θανατηφόρας πανδημίας.

Στο διάρκειας οκτώ ωρών παγκόσμιο γεγονός θα ακουστούν, επίσης, πραγματικές ιστορίες νοσηλευτών και γιατρών που καταπολεμούν το ξέσπασμα του κορωνοϊού, ενώ τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης Covid-19 για τον ΠΟΥ.

Το «One World: Together At Home» θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή περίπου 100 καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Rolling Stones, Αλάνις Μορισέτ, Αντρέα Μποτσέλι, Μπίλι Άιλις, Μπίλι Τζο Άρμστρονγκ (Green Day), Burna Boy, Κρις Μάρτιν, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Eddie Vedder (Pearl Jam), Έλτον Τζον, FINNEAS, Idris και Sabrina Elba, J Balvin, Τζον Λέτζεντ, Kacey Musgraves, Κιθ Έρμπαν, Κέρι Ουάσινγκτον, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan, Στίβι Γουόντερ, Jennifer Lopez, Taylor Swift, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Pharrell Williams, Celine Dion και πολλών άλλων ακόμα.

Η συναυλία την οποία θα παρουσιάσουν οι Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel & Stephen Colbert, θα αρχίσει να προβάλλεται -το πρώτο μέρος- το Σάββατο 18, Απριλίου στις 21:00 ώρα Ελλάδας, ενώ το κεντρικό μέρος του προγράμματος θα ακολουθήσει στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Η μετάδοση της εκδήλωσης θα γίνει ταυτόχρονα από πολλά δίκτυα, όπως τα αμερικανικά ABC, NBC και CBS, το βρετανικό BBC αλλά και με live streaming μέσα από τις διαδικτυακές πλατφόρμες των YouTube, Facebook, Instagram, Twitter κ.α.

Προτεινόμενα για εσάς