Πετώντας τα σκουπίδια με… στιλ

Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 13:27
REUTERS/Annegret Hilse

Άδειοι δρόμοι στο Βερολίνο.

A- A A+

Ένα νέο παιχνίδι έχει αρχίσει να κερδίζει πολίτες που βρίσκονται σε καραντίνα σε όλο τον κόσμο, στη σκιά της πανδημίας κορωνοϊού.

Δεδομένου ότι για λόγους δημόσιας υγείας σε πολλές χώρες του κόσμου έχουν απαγορευθεί οι άσκοπες μετακινήσεις, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι βάζουν τα καλά τους ή έστω κάποιο παράξενο ένδυμα όταν βγαίνουν από το κατώφλι της οικίας τους, ακόμη και για να πετάξουν τα σκουπίδια.

Από βραδινά φορέματα έως στολές βγαλμένες από ταινίες, λογική του παιχνιδιού «απαιτεί» το να «βλέπει» κανείς σαν πασαρέλα τα λίγα μέτρα έως τον κάδο απορριμμάτων.

Μάλιστα, αρκετοί δημοσιεύουν τις φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #BinIsolationOuting, υποστηρίζοντας πως αυτή η κίνηση βελτιώνει τη διάθεσή τους.

Η συγκεκριμένη μόδα γεννήθηκε στην Αυστραλία από τη νηπιαγωγό Ντανιέλ Έισκιου, ωστόσο σύντομα εξαπλώθηκε και σε μακρινότερες περιοχές του πλανήτη, μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον ακόμη και ηθοποιών, δημάρχων και άλλων γνωστών προσωπικοτήτων.

Μάλιστα, η 47χρονη Έισκιο από το Κουίνσλαντ δημιούργησε και ομάδα στο Facebook, προκειμένου να κάνει τον κόσμο να χαμογελά, όπως αφηγήθηκε η ίδια στο AFP.

Με πληροφορίες από Γαλλικό Πρακτορείο, ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή