Ο Μάικ Μέντεζ γύρισε ταινία μικρού μήκους στο σπίτι, με πρωταγωνιστή τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 09:10
A- A A+

Την ώρα που ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση λόγω της πανδημίας της COVID-19, σκηνοθέτες αξιοποιούν τον χρόνο τους και γυρίζουν μικρού μήκους πειραματικές ταινίες, χρησιμοποιώντας οτιδήποτε βρίσκεται γύρω τους, στο σπίτι.

Ο Μάικ Μέντεζ -ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες τρόμου «The Gravedancers» και «Lavalantula»- διαθέτει μια τεράστια συλλογή φιγούρων δράσης, και  δημιούργησε στο YouTube Direct μία σύντομη ιστορία τρόμου, με τίτλο «There Can Be Only One», που αναρτήθηκε στα social media.

MIKE MENDEZ

Στην stop-animation ταινία, η συλλογή του Μέντεζ «ζωντανεύει» και αρχίζει να του επιτίθεται, με κορυφαία σκηνή δράσης εκείνη στην οποία μία φιγούρα του σκηνοθέτη Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, τον κυνηγά με ένα τσεκούρι.

Ο λόγος, εξηγεί η φιγούρα δράσης του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, είναι ότι μπορεί να υπάρξει «μόνον ένας καταπληκτικός Λατινοαμερικανός σκηνοθέτης σε κάθε σπίτι».

Ο Μάικ Μέντεζ έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Η αξιοποίηση αυτού του χρόνου για να κάνετε ταινίες είναι μια θαυμάσια απόλαυση, που θα συνιστούσα σε όλους».

Προτεινόμενα για εσάς