Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στα δυτικά και νότια, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν. Τη νύχτα πιθανότητα βροχής στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 Μποφόρ και σταδιακά τοπικά 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Τοπικές νεφώσεις προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με πιθανότητα ασθενών βροχών στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγε νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 με 8 Μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το βράδυ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα στα νοτιοδυτικά 7 Μποφόρ. Σε υψηλά επίπεδα για την εποχή θα κυμανθεί η θερμοκρασία, κυρίως στη Νότια Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή