Ο Γουόκερ απειλείται με πειθαρχικές κυρώσεις γιατί έκανε... πάρτι

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 12:46
UPD:12:46
REUTERS/DYLAN MARTINEZ
A- A A+

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ, αντιμετωπίζει πειθαρχική δίωξη από την πρωταθλήτρια της Premier League, μετά από την αποκάλυψη της Sun πως παραβίασε τους κανόνες απαγόρευσης που ισχύουν στη Βρετανία, διοργανώνοντας πάρτι στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Sun ανέφερε ότι ο 29χρονος Άγγλος διεθνής αμυντικός κάλεσε δύο κορίτσια στο πάρτυ στο σπίτι του, στο Cheshire, την περασμένη εβδομάδα, λίγο πριν προτρέψει τους συμπολίτες του, μέσω Twitter, να ακολουθήσουν τις κυβερνητικές οδηγίες για την κοινωνική αποστασιοποίηση.

Ο Γουόκερ ζήτησε συγγνώμη για τις ενέργειές του σε δήλωσή του, αναφέροντας ότι απογοήτευσε την οικογένειά του, τους φίλους του, την ομάδα, τους υποστηρικτές του και το κοινό.

«Οι ποδοσφαιριστές είναι παγκόσμια πρότυπα, και το προσωπικό και οι φορείς μας εργάζονται για να υποστηρίξουν τις απίστευτες προσπάθειες της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας και των άλλων εργαζομένων για την καταπολέμηση των επιπτώσεων του κορωνοϊού COVID-19, με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε», δήλωσε ο σύλλογος σε ανακοίνωση που κυκλοφόρησε στα βρετανικά ΜΜΕ..

Για να καταλήξει η ανακοίνωση: «Οι ενέργειες του Κάιλ σε αυτό το θέμα έχουν παραβιάσει άμεσα αυτές τις προσπάθειες. Είμαστε απογοητευμένοι από τους ισχυρισμούς [...] Θα διεξάγουμε εσωτερική πειθαρχική διαδικασία τις επόμενες ημέρες».

Οι παγκόσμιες μολύνσεις από την πανδημία του κορωνοϊού ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, με πάνω από 65.000 θανάτους, σύμφωνα με τα στοιχεία του Reuters.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις