Eυ. Βενιζέλος: Η ενότητα είναι εγγυημένη αλλά δεν αρκεί

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2007 21:26
UPD:21:28
A- A A+

«Η ενότητα είναι εγγυημένη αλλά δεν αρκεί, δεν αρκεί. Δεν μας φτάνει η ενότητα και η ηττοπάθεια. Δεν μας αρκεί η ενότητα με παραίτηση από τη διεκδίκηση της εξουσίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη σημερινή του ομιλία στο Σπόρτινγκ.

«Θέλουμε ενότητα με προοπτική, ενότητα για την πλειοψηφία, ενότητα για τη νίκη, στο όνομα των αξιών μας, στο όνομα του λαού, στο όνομα των μη προνομιούχων του 2007», πρόσθεσε.

Ο κ. Βενιζέλος πρότεινε να δεσμευτούν και οι τρεις υποψήφιοι σε μία συμφωνία για το σεβασμό των αποφάσεων του Εθνικού Συμβουλίου, την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την αποδοχή του αποτελέσματος της 11ης Νοεμβρίου απ’ όλους, εφ’ όσον έχουν τηρηθεί όλες αυτές οι διαδικασίες, να βάλουμε την υπογραφή μας.

Ο κ. Βενιζέλος άσκησε σκληρή στη κυβέρνηση, η οποία, όπως είπε, «διέλυσε το κράτος, πλήγωσε τους πολίτες, αδίκησε την κοινωνία, οδήγησε στην εθνική τραγωδία των πυρκαγιών».

«Και όμως», συνέχισε ο κ. Βενιζέλος, «αυτή την κυβέρνηση χάσαμε με τέσσερις μονάδες διαφορά... Αυτή είναι η κρίση. Τώρα βαδίζουμε στην έξοδο από την κρίση, στην ανάταση, την ανασυγκρότηση, την αναγέννηση».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή