Αλαβάνος: Να αποσυρθεί η πρόταση αναθεώρησης του άρθρου 24

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2007 12:48
A- A A+

Να αποσύρει την πρόταση για αναθεώρηση του άρθρου 24 ζήτησε από την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος.

Κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο κ. Αλαβάνος τόνισε ότι η ανάπτυξη με τον τρόπο που προωθείται, είναι κόντρα στο περιβάλλον και πρόσθεσε ότι δεν διαπιστώνει καμία αντίδραση ή κινητοποίηση από την πλευρά της κυβέρνησης ή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε κίνητρα για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και αξιοποίησής τους σε οικιακό και αγροτικό επίπεδο. «Τα πάντα αλλάζουν με το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Φθάνουμε στο δρόμο που δεν έχει επιστροφή» τόνισε ο κ.Αλαβάνος, λέγονας ότι «η ανάπτυξη με τον τρόπο που γίνεται είναι κόντρα στο περιβάλλον», και σημείωσε: «Δεν βλέπω καμιά αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης ή της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο, κάνοντας λόγο για «δέκα μέρες που συγκλόνισαν την Ελλάδα». «Η Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2007 δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα του Αυγούστου του 2007» είπε και τόνισε ότι «χρειάζεται ένα σύνολο μέτρων για τη στήριξη των πληγέντρων και για τη στήριξη των περιοχών».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή