Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Αρωγός στην εθνική προσπάθεια

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 18:30
UPD:18:30
A- A A+

Στη διάθεση της Πολιτείας και ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη με σειρά οχημάτων για τη διευκόλυνση του έργου των αρμόδιων αρχών που δοκιμάζονται καθημερινά, στη μάχη για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού. Στελέχη του βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, και ενημερώνονται, συνεχώς, για τις ανάγκες που προκύπτουν.

Συγκεκριμένα, παραχωρεί, άμεσα, ένα Volvo Λεωφορείο Irizar 51 θέσεων και ένα Volvo Φορτηγό FH16 τράκτορα, ελκυστήρα 600 ίππων, για δυνατότητα μεταφοράς μεικτού φορτίου 40 τόνων. Επίσης, διαθέτει στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), επιβατικά αυτοκίνητα Honda & Mitsubishi και δίκυκλα Honda, για την διευκόλυνση των μετακινήσεων των κινητών συνεργείων δειγματοληψίας, που θα πραγματοποιηθεί κατά το προσεχές διάστημα σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων των πολιτών προς τις Μονάδες Υγείας.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Ομίλου, «στις δύσκολες αυτές στιγμές οφείλουμε να λειτουργούμε συλλογικά, με αλληλεγγύη και πάντα σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες των τοπικών, εθνικών και διεθνών αρχών. Ευχόμαστε να βγούμε όλοι από αυτήν την κρίση υγιείς, δυνατότεροι, σοφότεροι και πιο ενωμένοι».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή