Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2007 07:00
A- A A+

ΝΕΦΩΣΕΙΣ με βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ηπειρωτική Ελλάδα και τα Νησιά του Βορείου και του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα σημειωθούν στη Μακεδονία πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Από τη νύχτα όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων στις δυτικές Κυκλάδες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ που το βράδυ στα νότια θα στραφούν σε βόρειους 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις με βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ στη Θράκη, τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησος, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Στα δυτικά ανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα βόρεια μέχρι 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή