UEFA: Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το υπόλοιπο της σεζόν

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 18:59
UPD:19:01
REUTERS/DENIS BALIBOUSE
A- A A+

Σε πυρετώδεις διεργασίες βρίσκεται η UEFA, με αφορμή την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού.

Πλέον, το επιτελείο της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το υπόλοιπο της περιόδου στα πρωταθλήματα της «Γηραιάς Ηπείρου» και σύντομα αναμένεονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα αποφασίστηκε η παράταση της εφετινής σεζόν έως τις 30/06, έτσι ώστε να τελειώσουν τα εθνικά πρωταθλήματα και οι διασυλλογικές διοργανώσεις (Champions και Europa League), ωστόσο, από τη στιγμή που η πανδημία επιμένει, δεν αποκλείεται να παρθούν διαφορετικές αποφάσεις.

Όπως αναφέρει η έγκυρη γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», η UEFA εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο λήξης της περιόδου στις 31 Ιουλίου, ενώ στο «τραπέζι έπεσε» και το σενάριο να πάει ένα μήνα αργότερα, δηλαδή, στις 31 Αυγούστου!

Εφόσον επαληθευτεί κάτι τέτοιο, τότε τα προκριματικά των CL και EL της σεζόν 2020/2021 θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο και κατ΄ επέκταση όλη η σεζόν θα παραταθεί.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πορεία της νόσου, καθώς η UEFA θα περιμένει τις αποφάσεις των επιστημόνων και μετά θα λάβει την τελική της απόφαση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις