ΛΑ.Ο.Σ.: «Ο κ. Αλαβάνος πλειοδοτεί μόνος του σε φιλοσκοπιανισμό»

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2007 14:49
UPD:15:32
A- A A+

Για «φιλοσκοπιανισμό» κατηγορεί ο ΛΑ.Ο.Σ. τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνο, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψή του στα Σκόπια.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, «ο κ.Αλαβάνος δεν καταλαβαίνει ότι, άθελα του, και μόνο για επίδειξη ενός παρωχημένου και παλαιοκομμουνιστικού "λάϊτ διεθνισμού" και "αντιεθνικιστικού προοδευτισμού", κόντρα στο παλλαϊκό ρεύμα της χώρας μας που ούτε σύνθετη ονομασία δεν θέλει, εξυπηρετεί έτσι, εν τέλει, αντικειμενικά τα Σκοπιανά ενεργούμενα της υπερατλαντικής νέας Υψηλής Πύλης».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, σημείωσε ότι «σε δύσκολες καμπές, κομβικές καμπές καλό θα ήταν να υπάρχει μια ενιαία φωνή προς τα έξω». «Εγώ δεν έχω δει κανέναν αρχηγό πολιτικού κόμματος των Σκοπίων να έρχεται εδώ μεμονωμένα και να εκφράζει μία πολιτική και αυτό το οποίο ζητάω με πολλή καλή διάθεση, από τον κύριο Αλαβάνο, είναι να το σκεφτεί γιατί δεν ξέρω πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί», πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης .

Απαντώντας, το γραφείο Τύπου του ΣΥΝ αναφέρει σε ανακοίνωσή του : «Ουδέν σχόλιο. Ανακοινώσεις αυτού του ύφους δεν επιδέχονται πολιτικού σχολιασμού. Εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των θεατρικών επιθεωρήσεων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή