Τα διεθνή ΜΜΕ για τον αγώνα Ολυμπιακού - Ρεάλ

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2007 09:58
A- A A+

marca: Αυτό που έλειψε στη Ρεάλ Μαδρίτης στην Αθήνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ήταν το γκολ (0-0) σε ένα ματς όπου η ομάδα του Μπερντ Σούστερ αγωνίστηκε πολύ καλά. Με αυτόν το βαθμό, οι Μαδριλένοι εξασφάλισαν σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή τους.

as: Ακόμα μια φορά η Ρεάλ δεν μπόρεσε να φύγει από την Ελλάδα νικήτρια. Οι Μαδριλένοι δεν μπόρεσαν να σπάσουν την αρνητική αυτή παράδοση έστω και αν σε αυτή την περίπτωση, η κατάσταση ήταν διαφορετική. Η Ρεάλ βελτιώθηκε και είχε τον έλεγχο των κινήσεων.

elmundodeportivo: 0-0: Η Ρεάλ έδειξε διαφορετικό πρόσωπο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Δύο δοκάρια των Ντιαρά και Νιστελρόι και ευκαιρίες των Ρομπίνιο και Σνάιντερ δεν μπόρεσαν να κάμψουν τον Ολυμπιακό.

sport: Η Ρεάλ σπατάλησε το πρώτο ματς-μπολ. Σταμάτησε στον έμπειρο τερματοφύλακα Νικοπολίδη στην επίσκεψή της στην έδρα του Ολυμπιακού. Η ευκαιρία χάθηκε και θα προσπαθήσει στην επόμενη αγωνιστική.

uefa: Ο Νικοπολίδης απογοήτευσε τη Μαδρίτη. Ο Ολυμπιακός έπαιξε αποφασιστικά και κέρδισε τον ένα βαθμό σε ματς που έγινε στο γήπεδο Καραϊσκάκη και το οποίο έληξε χωρίς γκολ.

goal: Η Μαδρίτη εμποδίστηκε στην Αθήνα αλλά έμεινε στην κορυφή. Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στην κορυφή του τρίτου ομίλου παρά τη λευκή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό σε μια απογοητευτική νύχτα στην Αθήνα και για τις δύο ομάδες.

gazzetta: Ολυμπιακός-Ρεάλ Μ. 0-0. Στο 14' ο Ρομπίνιο μπήκε από τα δεξιά και βρέθηκε απέναντι από τον Νικοπολίδη αλλά ο Έλληνας πορτιέρο απέκρουσε. Ο Νικοπολίδης έμοιασε στον Κασίγιας αφού έκανε το ίδιο σε περίπτωση του Σνάιντερ.

kicker: Το παιχνίδι βρήκε τους δύο αντιπάλους ισόπαλους χωρίς τέρματα. Η ισπανική ομάδα ήταν κυρίαρχος και δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις καλύτερες και μεγάλες ευκαιρίες που είχε γιατί υπήρχε ο Νικοπολίδης. Η Ρεάλ έμεινε στην κορυφή του ομίλου ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει πολλά με τη Λάτσιο στη Ρώμα, σε ματς για τη δεύτερη θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις