Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και τα νότια, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Από τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν με πιθανότητα ασθενούς βροχής. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ, οι οποίες βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και αργότερα καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν στη Δυτική Ελλάδα και θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και από το απόγευμα στο Ιόνιο και αργότερα στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή