Στις ΗΠΑ ο γ.γ. Ενημέρωσης, Πάνος Λειβαδάς

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 11:41
A- A A+

Αναχωρεί σήμερα για τις ΗΠΑ ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης, Πάνος Λειβαδάς, προκειμένου να συμμετάσχει σε σειρά δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, στο πλαίσιο της προβολής της εικόνας της σύγχρονης Ελλάδας και των οικονομικών ευκαιριών που η χώρα μας παρουσιάζει, για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο κ. Λειβαδάς θα επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει στο ετήσιο συνέδριο του Capital Link Forum με θέμα «Η Ελλάδα Σήμερα: Επενδύσεις και Επιχειρηματικές Ευκαιρίες», κύριος ομιλητής του οποίου θα είναι ο υπουργός Οικονομίας κ.Γ.Αλογοσκούφης.

Η ομιλία του κ. Λειβαδά έχει αντικείμενο τις σημαντικές επιτυχίες της χώρας την τελευταία περίοδο, καθώς και τις νέες της προτεραιότητες.

Την επόμενη εβδομάδα ο γενικός γραμματέας θα μεταβεί στο Σικάγο και στη Βοστόνη όπου θα μιλήσει σε εκδηλώσεις τμημάτων μεταπτυχιακών σπουδών, καθώς επίσης και σε ομογενειακές οργανώσεις με μέλη Ελληνοαμερικανούς δεύτερης και τρίτης γενιάς. Θα έχει επίσης την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Βοστόνης Μεθόδιο.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή