Επίθεση Ρούνεϊ σε κυβέρνηση, Ομοσπονδία και Λίγκα

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 22:54
UPD:23:07
USA TODAY Sports/USA TODAY USPW
A- A A+

«Τρελαμένος» με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και τις ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας για τους χειρισμούς τους στο θέμα του κορονοϊού εμφανίστηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ, παραλληλίζοντας τη στάση τους απέναντι στους παίκτες με τη συμπεριφορά που επιδεικνύει κάποιος σε γουρούνια!

«Αναρωτιέμαι, γιατί έπρεπε να περιμένουμε ως την Παρασκευή; Δηλαδή έπρεπε να αρρωστήσει ο Μικέλ Αρτέτα για να κάνουμε το αυτονόητο;», έγραψε στους Times ο επιθετικός της Ντέρμπι Κάουντι.

«Για τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τις οικογένειές τους ήταν μια ανησυχητική εβδομάδα, στην οποία εσείς δείξατε έλλειμμα ηγεσίας, από την κυβέρνηση μέχρι την Ομοσπονδία και την Πρέμιερ Λιγκ. Τουλάχιστον, μετά την έκτακτη συνάντηση πήραν τη σωστή απόφαση», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε σε πολύ σκληρό τόνο και ύφος: «Οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία ένιωσαν ότι τους συμπεριφέρονται σαν γουρούνια Γουϊνέας. Ξέρω πώς νιώθω. Αν κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς μου προσβληθεί από τον ιό εξαιτίας μου, επειδή θα έπρεπε να αγωνιστώ όταν αυτό δεν είναι ασφαλές, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να σταματήσω. Και δεν θα συγχωρούσα ποτέ τις αρχές γι΄ αυτό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις