Σε καραντίνα η Έβερτον αλλά ο Πίκφορντ πήγε σε αγώνα πυγμαχίας

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 15:13
UPD:17:13
REUTERS/Matthew Childs
A- A A+

Η Έβερτον εμφάνισε ένα κρούσμα του κορονοϊού, με την περίπτωση να αφορά ποδοσφαιριστή της, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε.

Ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι τέθηκε σε καραντίνα και οι παίκτες κλήθηκαν (αλλά δεν υποχρεώθηκαν, τουλάχιστον για την ώρα), να κάνουν το ίδιο για να αποφύγουν τους κινδύνους μετάδοσης. 

Απ΄ ότι φαίνεται, όμως, δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο, δεδομένου ότι ο τερματοφύλακας των «ζαχαρωτών» και της Εθνικής Αγγλίας, Τζόρνταν Πίκφορντ, έγινε αντιληπτός, όπως αναφέρει το ταμπλόιντ «Sun», σε έναν αγώνα πυγμαχίας στο Ντάρχαμ, μια πόλη 260 χιλιόμετρα μακριά από το Λίβερπουλ, συνοδεία της συζύγου και του γιου του, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους ανθρώπους. 

Η εφημερίδα δημοσιεύει επίσης φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή που επιτρέπει τον εαυτό του μια πίντα μπύρας με φίλους του, οι οποίοι προφανώς δεν κλείστηκαν στο σπίτι.

Ο παίκτης, από την πλευρά του, απάντησε ότι είχε εξουσιοδοτηθεί από το ιατρικό προσωπικό του συλλόγου και, ως εκ τούτου, απέρριψε τις κατηγορίες της απερισκεψίας και ότι δεν τήρησε τις οδηγίες κατά της λοίμωξης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις