Στο κολέγιο Αϊόνα θα συνεχίσει ο Πιτίνο

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 23:46
UPD:15/03/2020 00:15
INTIME SPORTS/ΚΟΡΜΠΑΚΗ ΓΙΩΤΑ
A- A A+

Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στις ΗΠΑ για να αναλάβει το κολέγιο Αϊόνα από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο διάσημος τεχνικός, που επέστρεψε στην Αμερική για να είναι κοντά στην οικογένειά του μετά την πανδημία του κορονοϊού, αποδέχθηκε την πρόταση που του είχε γίνει.

Αργά απόψε (14/3) το κολέγιο τη συμφωνία με τον Ρικ Πιτίνο «...τον μοναδικό προπονητή που έχει οδηγήσει τρία διαφορετικά πανεπιστήμια σε Final 4. Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος τεχνικός ηγήθηκε των πανεπιστημίων Providence, Kentucky και Louisville μέχρι την τετράδα, κατακτώντας δύο τίτλους με το Kentucky τη σεζόν 1995-1996 και το 2012-2013 με το Louisville».

Από την πλευρά του, ο Πιτίνο δήλωσε ότι «το πάθος μου για το μπάσκετ ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη και τώρα θα ολοκληρωθεί στο κολέγιο του Αϊόνα. Το κολέγιο πάντα θα πανηγυρίζει για τα επιτεύγματά του. Στο Αϊόνα θα δουλέψω με πάθος και πείνα, συστατικά τα οποία με οδήγησαν για 40 χρόνια».

Και συμπλήρωσε: «Η προτεραιότητα είναι να βοηθήσουμε τους σπουδαστές να συνεχίσουν τα μαθήματά τους online, λόγω του κορονοϊού και ανυπομονώ για την μέρα που θα επιστρέψουν όλοι στις εγκαταστάσεις του κολεγίου, για να εκτιμήσω το δυνατό πρόγραμμα που υπάρχει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις