Ο Μπέιλ προετοιμάζει το μέλλον με γκολφ και εστίαση

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 13:27
UPD:13:34
REUTERS/SERGIO PEREZ
A- A A+

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης από τις 26 Φεβρουαρίου και τον αγώνα ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι, για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι πολύ δραστήριος εκτός γηπέδου.

Ο Ουαλός διεθνής, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα ξενοδοχεία του ή ο Πικέ με το Davis Cup, σχεδιάζει εδώ και πολύ καιρό τη ζωή του μετά την απόσυρσή του από τα γήπεδα.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο Μπέιλ στρέφεται αποφασιστικά προς το γκολφ (το πάθος του για αυτό το άθλημα είναι γνωστό) και τον τομέα της εστίασης. Σύντομα πρόκειται να ανοίξει στο κέντρο του Κάρντιφ το δεύτερο εστιατόριο-μπαρ του, το Par 59 (έχει ήδη το Eleven), που θα διαθέτει και μίνι γκολφ.

«Πάντοτε ήμουν επικεντρωμένος στη δουλειά μου ως ποδοσφαιριστής και ως εκ τούτου δεν έβγαινα πολύ, γι΄ αυτό μου αρέσει η ιδέα να προσφέρω ένα μέρος όπου μπορείς να κοινωνικοποιηθείς, με ανθρώπους που τους αρέσει να βγαίνουν. Να δώσω σε όλους την ευκαιρία να διασκεδάσουν μια νύχτα έξω, με φίλους που τους αρέσει να πίνουν ή όχι. Ή, απλά να παίξουν γκολφ», εξήγησε ο Μπέιλ  στη Wales Online.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις