H Optoma παρουσιάζει έναν gaming προβολέα με συχνότητα 240 Hz

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 10:15
UPD:10:15
Optoma Technology/Hand-out
A- A A+

Είναι αλήθεια ότι η χρήση ενός προβολέα πηγαίνει την εμπειρία του gaming ένα βήμα παραπέρα, ειδικά εάν γίνεται χρήση ενός projector, όπως το τελευταίο μοντέλο της Optoma.

O Optoma UHD50X διακρίνεται για τη συχνότητα ανανέωσης που προσφέρει, στα 240 Hz, στοιχείο που του επιτρέπει να θεωρείται ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού του gamer που βλέπει το παιχνίδι σοβαρά. Το νέο μοντέλο της Optoma προσφέρει ποιότητα εικόνας 4K, στοιχείο που δεν αποτελεί πλεονέκτημα μόνο σε gaming εφαρμογές, αλλά και για την απόλαυση μίας ταινίας, ακόμα και με όλα τα φώτα του σαλονιού ανοιχτά.

Όσοι χρησιμοποιούν ένα PC για τις εφαρμογές gaming θα μπορούν να απολαμβάνουν συχνότητα ανανέωσης εικόνας στα 240 Hz, ενώ εκείνοι που χρησιμοποιούν μία παιχνιδοκονσόλα θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν εικόνες στα 120 Hz σε ποιότητα 1080p, ή στα 60 Hz σε ανάλυση εικόνας 4Κ. Πολύ γρήγορη είναι και η ταχύτητα στην εναλλαγή των εικόνων, στοιχείο που προσφέρει αληθοφάνεια και φέρνει ολοζώντανα χρώματα στο μάτι ακόμα και του απαιτητικού gamer.

Εντυπωσιακές είναι και οι δυνατότητες του εν λόγω projector της Optoma στο θέμα της διαγωνίου προβολής της εικόνας, η οποία μπορεί να αγγίξει μέχρι και τις 302 ίντσες, εάν, φυσικά, υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος στο σαλόνι. Η φωτεινότητα είναι στα 3400 ANSI lumens με λόγο αντίθεσης 500.000:1, για όλες τις συνθήκες φωτισμού στο χώρο. Υποστηρίζονται περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο χρώματα, μαζί με το HDR 10. Αναφορικά με τις επιλογές συνδεσιμότητας που προσφέρει ο Optoma UHD50X, υπάρχουν δύο θύρες HDMI, με την μία από αυτές να είναι τεχνολογίας HDMI 2.0 με υποστήριξη HDCP 2.2. Η διάρκεια ζωής της λάμπας φτάνει τις 15.000 ώρες, με ενσωματωμένα ηχεία ισχύος 5W.

Είναι προφανές ότι ένας προβολέας με τέτοιες δυνατότητες δεν θα μπορούσε να έχει προσιτή τιμή κτήσης, με την ενδεικτική τιμή πώλησής του στις ΗΠΑ να διαμορφώνεται στα 1.599 δολάρια.

Προτεινόμενα για εσάς