Με κλειστές πόρτες όλα τα παιχνίδια της 26ης ημέρας στην Bundesliga

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 15:37
UPD:15:44
REUTERS/SUSANA VERA
A- A A+

Με κλειστές πόρτες θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες της 26ης ημέρας στην ανώτατη ποδοσφαιρική επαγγελματική κατηγορία της Γερμανίας (13-16 Μαρτίου), υπό το φόβο της εξάπλωσης του κορονοϊού. 

Σήμερα μπήκαν στη... λίστα και τα τελευταία (τρία) παιχνίδια που απέμεναν, μετά τις σχετικές αποφάσεις των αρχών του Βερολίνου, της Φρανκφούρτης και της Λειψίας, για τις συναντήσεις Ουνιόν Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ και Λειψία-Φράιμπουργκ, αντίστοιχα. 

Μόλις χθες, πάντως, η Λειψία έπαιξε ενώπιον του κοινού της με την Τότεναμ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, ενώ και η Άιντραχτ θα αγωνιστεί επίσης παρουσία των φιλάθλων της αύρι εναντίον της Βασιλείας, στο πλαίσιο του Europa League.

Να σημειωθεί ότι ο κεντρικός αμυντικός του Ανόβερου, Τίμο Χούμπερς, διαγνώστηκε θετικός στο νέο κορονοϊό και τέθηκε σε καραντίνα, καταγραφείς ως ο πρώτος ποδοσφαιριστής που στη Γερμανία που νόσησε.

Οι συμπαίκτες του θα υποβληθούν σε έλεγχο και από τα αποτελέσματα θα εξαρτηθεί το τι θα συμβεί με τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας, που μετέχει στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις