Βουβή η επιστροφή της Αταλάντα, «πάρτι» στο διαδίκτυο

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 14:32
UPD:14:38
UEFA/HANDOUT
A- A A+

Χωρίς οπαδούς να την περιμένουν στο αεροδρόμιο αφίχθη στη βάση της, προερχόμενη από τη Βαλένθια, η αποστολή της Αταλάντα, μετά την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Η έκκληση του συλλόγου να «μη δημιουργηθούν συγκεντρώσεις» στο αεροδρόμιο, στο αθλητικό κέντρο Τζινγκόρια ή στο κέντρο του Μπέργκαμο έγινε δεκτή από μια επαρχία που έχει πληγεί σημαντικά από τον κορονοϊό.

Ως εκ τούτου, τα... επινίκια μετακινήθηκαν προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου η Αταλάντα έγραψε ότι «οι σημαίες θα επιστρέψουν να κυματίσουν, τα τύμπανα θα ηχήσουν...», ενώ στα παράθυρα των σπιτιών εμφανίστηκαν σημαίες με τα χρώματα της ομάδας (μπλε και μαύρο). 

Οι παίκτες, αντίθετα, έδειξαν όλο τον ενθουσιασμό τους και συνεχίζουν τις αφιερώσεις στην πόλη του Μπέργκαμο.

«Ήταν το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε, να νικήσουμε και να χαμογελάμε σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την Ιταλία και την πόλη μου. Είμαστε στους προημιτελικούς του Champions League, συγχαρητήρια σε όλους», έγραψε ο Καλντάρα στο Instagram. 

Ο Γκολίνι, με το χέρι δεμένο λόγω προβλήματος στο δάχτυλό του, στο ίδιο μήκος κύματος: «Μπέργκαμο, είναι για όλους εσάς και για όλους εκείνους στους οποίους χαρίσαμε ένα χαμόγελο».

Αρκετά μηνύματα απέστειλε και ο σκόρερ των 4 γκολ της Αταλάντα, Ίλιτσιτς, ενώ ο τραυματίας Τολόι, που είχε μείνει στην Ιταλία, έκανε λόγο για «φαινόμενο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις