Χωρίς Γιάννη η τρίτη συνεχής ήττα των Μπακς

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 11:44
UPD:11:49
USA TODAY Sports/Ron Chenoy
A- A A+

Τρίτη συνεχή ήττα γνώρισαν στο πρωτάθλημα οι Μιλγουόκι Μπακς, χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή τους αλλά με βασικό αυτή τη φορά τον αδελφό του, Θανάση.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ έκανε εκτενές ροτέισον δίνοντας ανάσες ξεκούρασης σε πολλούς βασικούς παίκτες του (Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ, Ουίλιαμς, ΝτιΒιντσένζο, Μπλέντσο οι υπόλοιποι) και οι Νάγκετς το εκμεταλλεύτηκαν, νικώντας τα «ελάφια» στο Ντένβερ με 109-95.

Μια ήττα που, πάντως, δεν έχει ιδιαίτερη αξία για την κατάταξη, δεδομένου ότι οι Μπακς έχουν ήδη προκριθεί στα πλέι οφ, στέλνει όμως ένα μήνυμα για την παρουσία της ομάδας όταν οι άσοι της δεν είναι στο γήπεδο.

Τα «ελάφια» είδαν το ρεκόρ τους να πέφτει στο 53-12, αλλά παραμένουν οι καλύτεροι και στις δύο περιφέρειες του πρωταθλήματος.

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις που διεξήχθησαν, οι νυν πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι επίσης έχουν εξασφαλίσει συμμετοχή στην post season, νίκησαν τους Τζαζ στη Γιούτα με 101-92.

Τέλος, στον αγώνα των δύο απογοητεύσεων της χρονιάς οι Χοκς επιβλήθηκαν των Χόρνετς στην Ατλάντα με 143-138 χάρη στους 31 πόντους και τα 16 ριμπάουντ του Τρέι Γιανγκ, ενώ για τις «σφήκες» 40 πόντους πέτυχε ο Τέρι Ροζίερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις