Η Γιουβέντους «τελείωσε» την Ίντερ από την υπόθεση «τίτλος»

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 23:42
UPD:23:45
REUTERS/MASSIMO PINCA
A- A A+

Υπόθεση «τίτλος»... «τέλος» για την Ίντερ.

Γιουβέντους και Λάτσιο θα μονομαχήσουν για τον εφετινό τίτλο στη Serie A, με την προϋπόθεση, βέβαια, να συνεχιστεί και να τελειώσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία, κάτι που για την ώρα μοιάζει αμφίβολο, λόγω κοροναϊκού.

Στο άδειο και... παγωμένο «Allianz Stadium» του Τορίνο, η Γιουβέντους επιβλήθηκε με 2-0 της Ίντερ, ξεπέρασε τη Λάτσιο (-1) και ανέβηκε στην κορυφή, αφήνοντας παράλληλα εκτός μάχης την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που αποδείχθηκε κατώτερη του αναμενομένου (στο -9 οι «νερατζούρι» από την κορυφή, με ένα ματς λιγότερο).

Η ομάδα του Σάρι απείλησε δύο φορές στο πρώτο τέταρτο με Ντε Λιχτ και Ματουιντί, αλλά ο Χαντάνοβιτς αντέδρασε σωστά. Στη συνέχεια οι «νερατζούρι» ισορρόπησαν το ματς και έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Μπρόζοβιτς στο 36΄, όμως ο Σέσνι κράτησε το «μηδέν».

Στην επανάληψη η «Γηραιά Κυρία» έκαμνε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 54΄, από γύρισμα του Ματουιντί, ο Ράμσεϊ σκόραρε και η Ίντερ... κατέρρευσε, με τον Ντιμπάλα να «γράφει» με φανταστική ενέργεια το τελικό 2-0 στο 67΄, ενώ η Γιουβέντους είχε ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις