ΗΠΑ-Δημοκρατικοί: Η Καμάλα Χάρις στηρίζει τον Μπάιντεν

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 23:38
UPD:23:43
REUTERS/Mike Blake
A- A A+

Τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν στηρίζει με «μεγάλο ενθουσιασμό» για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος η γερουσιαστής Καμάλα Χάρις, η οποία έχει αποσυρθεί από τον Δεκέμβριο από την κούρσα των εκλογών του 2020 στις ΗΠΑ.

«Ο Μπάιντεν έχει υπηρετήσει τη χώρας μας με αξιοπρέπεια και τον χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτές», δήλωσε η Χάρις, σε βίντεο το οποίο ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter.

«Ειλικρινά πιστεύω σε εκείνον και τον γνωρίζω πολύ καιρό», πρόσθεσε και ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην αυριανή του προεκλογική εκστρατεία στο Ντιτρόιτ.

Ανερχόμενο αστέρι του Δημοκρατικού Κόμματος, η Χάρις είχε συγκρουστεί με τον Μπάιντεν σε παλαιότερες τηλεμαχίες. Ο πρώην αντιπρόεδρος, σε κάθε περίπτωση, την ευχαρίστησε με θερμά λόγια για την υποστήριξή της.

Έπειτα από μία σύντομη πτώση, ο Μπάιντεν επανήλθε δυναμικά στη μάχη για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, μετά την περασμένη Σούπερ Τρίτη, κατά την οποία επικράτησε στις 10 από τις 14 πολιτείες που ψήφισαν. Κυριότερος αντίπαλός του είναι ο γερουσιαστής από το Βερμόντ Μπέρνι Σάντερς.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από BBC

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή