Χωρίς Αντετοκούνμπο το Μιλγουόκι για 2 αγώνες

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 22:32
UPD:22:35
USA TODAY Sports/Gary A. Vasquez
A- A A+

Νοκ άουτ από τα δύο προσεχή ματς του Μιλγουόκι τέθηκε ο Γιάννης Α ντετοκούνμπο.

Οι «Μπακς» είναι υποχρεωμένοι να πορευτούν στους δύο (τουλάχιστον) αγώνες που ακολουθούν χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, καθώς το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε έδειξε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Greek Freak θα δει από τον πάγκο τα δύο σερί εκτός έδρας ματς, αρχής γενομένης από το σημερινό (8/03) με το Φοίνιξ και αυτό της 9ης Μαρτίου με το Ντένβερ (9/03).

Ο MVP της περασμένης σεζόν ένιωσε ενοχλήσεις στον τελευταίο αγώνα με τους Λέικερς και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι υπάρχει πρόβλημα στο γόνατό του..

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κατάσταση του Greek Freak δεν κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, ωστόσο, αποφασίστηκε να μείνει εκτός από τα ματς που προαναφέρθηκαν για να αναρρώσει.

Πάντως, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας του, η κατάστασή του θα επαναξεταστεί πριν τον αγώνα με την Βοστόνη, που είναι προγραμματισμένος για τις 12 Μαρτίου.

Σε 57 αγώνες από την έναρξη της σεζόν, ο Έλληνας διεθνής άσος μετρά 29.6 πόντους, 13.7 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ και ένα κλέψιμο σε 30.9 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις