Διεγράφη από τη Ν.Δ. ο Δ. Καρασούλας

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 15:41
UPD:17:00
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλας, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ Ηλείας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.  

Για το θέμα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ν.Δ.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία σχολίαζε τη φωτιά σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Λέσβο, ο Διαμαντής Καρασούλας έκανε λόγο για «one happy night».

Στη συνέχεια, όταν χρήστης του Facebook του απάντησε ότι χαίρεστε με την καταστροφή, τόσο άθλιοι γίνατε, o Διαμαντής Καρασούλας έγραψε: «Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη!».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης σχολίασε σχετικά πως τοπικά στελέχη της Ν.Δ. επιχαίρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τέτοιες εγκληματικές ενέργειες.

«Η κυβέρνησή σας και εσείς προσωπικά έχετε την πλήρη ευθύνη για την χαοτική και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο και για ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα» δήώσε απευθυνόμενος προς τον κ. Μητσοτάκη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε επίσης σε νέες καταγγελίες όσον αφορά την κατάσταση στη Λέσβο κάνοντας λόγο για «νεοναζί που αλωνίζουν». «Παρακρατικές συμμορίες τρομοκρατούν πολίτες, απειλούν ανθρώπινες ζωές, καταλύουν την ασφάλεια και την τάξη», σημείωσε και τόνισε ότι «Αυστριακοί και Γερμανοί νεοναζί αλωνίζουν εδώ και τρεις μέρες στο νησί και σχολείο για προσφυγόπουλα γίνεται παρανάλωμα του πυρός».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή