Αυστραλία: Γέμισαν την αποθήκη τους με χαρτί υγείας… κατά λάθος

Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 08:27
via REUTERS/CHRIS AND HAIDEE JANETZKI
A- A A+

Μια οικογένεια στην Αυστραλία «πνίγηκε» στο χαρτί τουαλέτας, το οποίο αποδειχθεί περιζήτητο τον τελευταίο καιρό στη χώρα, αφού κατά λάθος παρήγγειλε μέσω Διαδικτύου 48 κουτιά αντί για 48 ρολά χαρτιού.

Η παραγγελία αντιστοιχεί σε 2.304 ρολά χαρτιού τουαλέτας για την Χάιντι Γιανέτσκι και την οικογένειά της, σε μια περίοδο κατά την οποία οι μαζικές αγορές λόγω της επιδημίας Covid-19 έχουν αναγκάσει μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Αυστραλία να βάλουν περιορισμούς στις πωλήσεις.

Η οικογένεια δεν είχε αντιληφθεί το λάθος μέχρι να παραλάβει την παραγγελία, με την επακόλουθη χρέωση στην πιστωτική της κάρτα.

Μετά το αρχικό σοκ, η οικογένεια φάνηκε μάλλον να το διασκεδάζει, αναρτώντας φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δηλώνοντας ανακουφισμένη που βρέθηκε με τόσο χαρτί υγείας, σε μία περίοδο που υπάρχει αυξημένη ζήτηση στην Αυστραλία.

«Είμαι ανακουφισμένη που οι φίλοι και η οικογένειά μου δεν χρειάζεται να ανησυχούν γι’ αυτό», δήλωσε η κ. Γιανέτσκι.

Πάντως, ο σύζυγός της, Κρις, ανέφερε πως η οικογένεια θα πουλήσει μερικά από τα πακέτα στην τιμή που τα αγόρασε, καθώς υπολόγισε πως θα χρειαζόταν… 12 χρόνια για να τα εξαντλήσει.

Με πληροφορίες από Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή