Εισαγγελική παρέμβαση για τον αγώνα ΑΕΚ-Άρης

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 12:35
UPD:13:58
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Προκαταρκτική εξέταση για τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Άρη, στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τετάρτη, διέταξε ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Ο αρμόδιος δικαστικός λειτουργός σε θέματα ποδοσφαίρου έλαβε υπόψιν του τα όσα γράφτηκαν στο φύλο αγώνα από τον Πορτογάλο διαιτητή, αλλά και στην έκθεση του παρατηρητή.

Ως γνωστόν, το ματς καθυστέρησε να ξεκινήσει στο δεύτερο μέρος, καθώς, όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα εντός των αποδυτηρίων υπήρχαν έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων, ενώ έγιναν και έντονα παράπονα προς το διαιτητικό τρίο από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, προεξέχοντος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο κ. Σιμιτζόγλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για διερεύνηση διάπραξης τυχόν ποινικών αδικημάτων, με βάση όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, αλλά και στην έκθεση του παρατηρητή. Μάλιστα, με εντολή του, την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα αθλητικής βίας.

Θυμίζουμε πως στην έκθεση του παρατηρητή του ημιτελικού ΑΕΚ - Άρης αναφέρεται ότι φίλαθλος της Ένωσης έπιασε από τα γεννητικά όργανα τον Πορτογάλο βοηθό στο ημίχρονο, καθώς και ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαστούκισε τον Θόδωρο Καρυπίδη

Η ΑΕΚ ανάλογα με τα άρθρα που θα κριθεί να απολογηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για όσα έγιναν κόντρα στον Άρη δεν αποκλείεται να κινδυνεύσει ακόμη και με αποκλεισμό της έδρας της ενόψει των play off που ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις