Βαλμπουενά... και με τη βούλα έως το 2021

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 11:48
UPD:12:10
facebook.com/OlympiacosFC/STEFANOU
A- A A+

Την παραμονή του Ματιέ Βαλμπουενά στο δυναμικό του Ολυμπιακού έως το καλοκαίρι του 2021 ανακοίνωσε και επίσημα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ο Γάλλος μέσος είχε υπογράψει από χθες (5/03) την μονοετή επέκταση του συμβολαίου του (το προηγούμενο τελείωνε τον ερχόμενο Ιούνιο) και το μόνο που απέμενε ήταν η ανακοίνωση της διοίκησης, κάτι που έγινε το πρωί της Παρασκευής (6/03).

Το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει: «Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν, καθώς ο Γάλλος άσος έβαλε την υπογραφή του στην επέκταση του συμβολαίου του.

Οι αδιαμφισβήτητες ηγετικές και ποδοσφαιρικές ικανότητες του Βαλμπουενά αποτέλεσαν βασικό συστατικό για την πορεία της ομάδα μας στην Ευρώπη και την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου».

O 35χρονος άσος έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποιούν οι Πειραιώτες σε Ελλάδα και Ευρώπη από το ξεκίνημα της περιόδου, μετρώντας 8 γκολ και 21(!) ασίστ σε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις