Η Motorola παρουσιάζει το νέο της mid range smartphone

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 11:02
A- A A+

To Motorola Moto G8 έκανε την επίσημη εμφάνισή του, με την εταιρεία να τονίζει τις imaging δυνατότητές του και τον προσιτό του χαρακτήρα.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει τριπλή κάμερα, με τον κύριο φακό να έχει αισθητήρα 16 Megapixel. Η κύρια κάμερα συνοδεύεται από έναν φακό macro στα 2 Megapixel και έναν ευρυγώνιο φακό στα 8 Megapixel. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μία κάμερα των 8 Megapixel για τις selfies. H διάταξη της Motorola υπόσχεται ικανοποιητικά φωτογραφικά στιγμιότυπα κάτω από όλες τις συνθήκες, λόγω της λειτουργία της κύριας κάμερας, αλλά και των βοηθητικών στοιχείων.

Στο εσωτερικό του mid range smartphone βρίσκει κανείς τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 665, ο οποίος συνοδεύεται από μνήμη RAM στα 4 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB. H χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι τα 4000 mAh, ενώ η οθόνη του έχει διαγώνιο 6.4 ιντσών σε ανάλυση HD+. Η μπαταρία του Motorola Moto G8 υποστηρίζει λειτουργία ταχείας φόρτισης για άμεση χρήση του τηλεφώνου ακόμα και έπειτα από λίγα λεπτά στην πρίζα.

Η τοποθέτηση του Moto G8 θα γίνει αρχικά στις αγορές της Βραζιλίας, στην Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, ενώ δεν φαίνεται πιθανό να δούμε το συγκεκριμένο smartphone να κυκλοφορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σε κάθε περίπτωση, το νέο μοντέλο εκτιμάται ότι θα κινείται σε αρκούντως προσιτά επίπεδα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τιμή 250 ευρώ περίπου, στο πρώτο του λανσάρισμα.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει γνωστό από την πλευρά της Motorola ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ξεκινήσει η εμπορική πορεία του νέου μοντέλου στις ευρωπαϊκές αγορές, αλλά οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ως προς το ότι το Motorola Moto G8 θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμο σε όλες τις αγορές για τις οποίες το προορίζει η Motorola.

Προτεινόμενα για εσάς