Υψηλούς στόχους για την παγκόσμια αγορά θέτει η Oppo

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 11:05
A- A A+

H Oppo θέλει να ενισχύσει τη θέση της στην παγκόσμια αγορά με τη διάθεση του Reno 3 και την επικείμενη παρουσίαση του νέου της smartwatch.

Αρχικά, η Oppo ανακοίνωσε ότι το Reno 3 θα κυκλοφορήσει και εκτός Κίνας, όπου είχε κάνει την έναρξη της εμπορικής του πορείας από τον Δεκέμβριο του 2019. Το Oppo Reno 3 είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή MediaTek Helio P55, αλλά το σημείο στο οποίο μπορεί να σταθεί κανείς είναι το σύστημα της κάμερας. Το Reno 3 υπόσχεται καθαρές λήψεις σε όλες ανεξαιρέτως τις συνθήκες, με κύρια κάμερα στα 64 Megapixel, τηλεφακό στα 13 Megapixel, ευρυγώνιο φακό στα 8 Megapixel και αισθητήρα μέτρησης απόστασης στα 2 Megapixel. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το σύνολο αυτό μπορεί να δώσει λήψεις στα 108 Megapixel συνολικά, με τη βοήθεια ειδικού λογισμικού, ενώ για τις selfies υπάρχει μία ακόμα κάμερα στο μπροστινό μέρος που έχει φακό 44 Megapixel.

To εν λόγω smartphone διατίθεται σε δύο εκδόσεις με μνήμη RAM στα 8 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο είτε 128, είτε 256 GB. H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4025 mAh και υποστηρίζει την τεχνολογία ταχείας φόρτισης. Η τιμή του αναμένεται να διαμορφωθεί στα 420 περίπου ευρώ για την πρώτη έκδοση και στα 450 ευρώ για την καλύτερα εξοπλισμένη εκδοχή του.

Η Oppo ετοιμάζεται και για την παρουσίαση του νέου της smartwatch, η οποία θα λάβει χώρα στις 6 Μαρτίου. Εκεί αναμένεται να δούμε έναν κλώνο του Apple Watch, που θα μπορεί να συνοδεύει το Find X2 smartphone. Σε πρώτη φάση δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές άλλες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου smartwatch, αλλά οι περισσότερες φήμες θέλουν την Oppo να προσφέρει αρκετές ευκολίες σε μία προσιτή τιμή. Δεν γίνεται, πάντως, λόγος για την ύπαρξη περιστροφικής κορώνας στο πλάι, όπως συμβαίνει στο Apple Watch.

Προτεινόμενα για εσάς