Σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ η Χετάφε

Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 22:17
UPD:02/03/2020 00:10
REUTERS/SERGEI KARPUKHIN
A- A A+

Μετά από δύο συνεχείς ήττες, η Χετάφε επέστρεψε στις νίκες και στην πρώτη τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος. Με γκολ του Μαξίμοβιτς στο 67΄, οι «μικροί» της Μαδρίτης επικράτησαν 1-0 της Μαγιόρκα στο «Σον Μόις» και συνεχίζουν να ονειρεύονται πρόκριση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Η ομάδα του Χοσέ Μπορνταλάς ξεπέρασε την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Σοσιεδάδ, βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την τρίτη Σεβίλη και μάλιστα έχει μπροστά της ένα σερί -σχετικά- βατών αγώνων, στη διάρκεια του οποίου μπορεί να εδραιωθεί στην προνομιούχο τετράδα.

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Εσπανιόλ και Ατλέτικο στη Βαρκελώνη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24΄ με αυτογκόλ του Σάβιτς και είχαν δοκάρι στη συνέχεια με τον Βίκτορ Σάντσεθ (βρήκε τη μπάλα και ο Όμπλακ), αλλά ο Σαούλ ισοφάρισε με δυνατό σουτ στο 47΄, ενώ ο Μοράτα είχε δοκάρι σχεδόν εξ επαφής στο 62΄.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε κανέναν, καθώς η Εσπανιόλ μένει στην τελευταία θέση (μαζί με τη Λεγανές), ενώ οι «ροχιμπλάνκος» υποχώρησαν στην πέμπτη θέση μετά τη νίκη της Χετάφε.

Μετά από τρεις μήνες αγωνιστικής δράσης χωρίς νίκη, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Οι Βάσκοι νίκησαν εντός έδρας με 1-0 τη Βιγιαρεάλ, συμπληρώνοντας οκτώ νίκες φέτος αλλά πρώτη από την 1/12 και το 2-0 επί της Γρανάδα. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Ραούλ Γκαρθία, ο οποίος στο 56΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ από τα 11 βήματα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις