Η Γουλβς έδειξε τα... δόντια της σε Τότεναμ και Ολυμπιακό

Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 22:12
UPD:02/03/2020 00:11
REUTERS/PETER NICHOLLS
A- A A+

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η Γουλβς κατάφερε να νικήσει την Τότεναμ με 3-2 στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Premier League. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "16" του Europa League πήρε τη δεύτερη σερί νίκη της και πλησίασε την πρώτη πεντάδα.

Παρά τις πολλές απουσίες στην επίθεση, η Τότεναμ άνοιξε το σκορ πριν τη συμπλήρωση ενός τετάρτου. Ο Άλι σούταρε, ο Ρουί Πατρίσιο απέκρουσε και ο Μπέργκβαϊν αντέδρασε πιο γρήγορα από όλους για το 1-0.

Οι «λύκοι» ισορρόπησαν και ισοφάρισαν πριν το ημίωρο με τον Ντόχερτι, έπειτα από ενέργεια του Ζότα από τα αριστερά, αλλά και λάθος αντίδραση του Τανγκάγκα.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήγε όμως μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια, χάρη στην εξαιρετική προσπάθεια και το δυνατό αριστερό σουτ του Οριέ - πρώτο φετινό γκολ του πλάγιου μπακ!

Η ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 57', με τους Ζότα και Ντόχερτι να αλλάζουν ρόλους και τον 23χρονο Πορτογάλο εξτρέμ να κάνει το 2-2 - είχε προηγηθεί εξαιρετική συνεργασία των Τραορέ και Χιμένες.

Ο Μεξικανός ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την ανατροπή, πλασάροντας εύστοχα τον Γκατσανίγκα για το τελικό 2-3 στο 73΄. Η χαρά για τον Νούνο Εσπίριτο μετριάστηκε από τον τραυματισμό του Τραορέ, που χτύπησε στον ώμο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Ποντένσε να περνά ως αλλαγή στις καθυστερήσεις.

Στο «Γκούντισον Παρκ», Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 1-1, σε ένα παιχνίδι που τα πάντα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Μετά από λάθος του Ντε Χέα, τα «ζαχαρωτά» προηγήθηκαν στο 3΄ με τον Κάλβερτ-Λιούιν. Η Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι στο 7΄ με τον Μάτιτς και ισοφάρισε με απίθανο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 31΄.
 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις