Έχασε κι άλλο έδαφος η Λειψία

Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 21:52
UPD:22:01
REUTERS/LEON KUEGELER
A- A A+

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν στη «Ρεντ Μπουλ Αρίνα» Λειψία και Λεβερκούζεν, σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Bundesliga.

Ένα αποτέλεσμα που έφερε την πρωτοπόρο Μπάγερν στο +3 από την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενώ η Λεβερκούζεν παρέμεινε στην πέμπτη θέση, στο -2 από την Γκλάντμπαχ.

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τα γκολ να σημειώνονται σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Οι «ασπιρίνες» προηγήθηκαν στο 29΄ με τον Μπέιλι από ασίστ του Χάβερτς, για να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα η Λειψία με τον Σικ.

Ανώτερη σε όλα η Λεβερκούζεν στο δεύτερο ημίχρονο, είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες να φτάσει σε δεύτερο γκολ, αλλά πότε η αστοχία και πότε οι επεμβάσεις του Γκουλάτσι κράτησαν το 1-1 ως το τέλος.

Επίσης ισόπαλες, με 2-2, αναδείχθηκαν Ουνιόν Βερολίνου και Βόλφσμπουργκ στο «Αν ντερ Άλτεν Φόρστεραϊ». Οι γηπεδούχοι απώλεσαν προβάδισμα δύο τερμάτων, με τους «λύκους» να αντεπιτίθενται και να παίρνουν το βαθμό που τους κρατά κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Οι Βερολινέζοι άνοιξαν το σκορ με τον Άντερσον στο 41΄ και διπλασίασαν με τον Φρίντριχ στο 56΄. Η Βόλφσμπουργκ, όμως, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αφού μείωσε με τον Γκέρχαρτ (60΄), έφτασε στην ισοφάριση με τον Βίγκχορστ στο 81ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις