Βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός πήρε ρεβάνς από την Κηφισιά

Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 21:38
UPD:21:43
Eurokinissi
A- A A+

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Κηφισιά στο Ζηρίνειο με 3-0 σετ και πήρε ρεβάνς από την ομάδα του Νίκου Ζαλμά για τη μοναδική, μέχρι τώρα, ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League.

Oι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους 41 βαθμούς και μετά την 15η αγωνιστική διατήρησαν τη διαφορά ασφαλείας των 5 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ενώ η Κηφισιά υποχώρησε πάλι στην πέμπτη θέση, καθώς έμεινε στους 28 βαθμούς αφήνοντας τον Φοίνικα στην 4η με 29 βαθμούς.

O Ολυμπιακός είχε σε καλή μέρα τους Φίνγκερ, Κουμεντάκη και παράλληλα έστειλαν μήνυμα στην ομάδα της Κηφισιάς, ενόψει και της αναμέτρησής τους στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών σε δύο εβδομάδες, στην Ερμούπολη της Σύρου.

Με τον Αλέξανδρο Ράπτη να κάνει μεγάλη ζημιά από τη γραμμή του σερβίς, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-0 σετ.

Με τους τρεις βαθμούς οι «πράσινοι» παρέμειναν σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΚ και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα των Αμπελοκήπων έμεινε στους 7 βαθμούς και στην ένατη θέση.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος άφησε εκτός αγώνα τον Δημήτρη Ζήση που είχε ενοχλήσεις στη μέση, με τον νεαρό Τάσο Σωνάκη να αγωνίζεται ως λίμπερο.

Ο Σπύρος Γκολίτσης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του για να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους στη μάχη που δίνει η Ελπίδα για την παραμονή της στη κατηγορία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις