Φινάλε με «τεσσάρα» στον Βόλο ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 20:58
UPD:23:18
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Ένα από τα πιο εύκολα απογεύματά της στο φετινό πρωτάθλημα πέρασε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, που συνέτριψε με 4-1 τον Βόλο για την 26η (τελευταία) αγωνιστική και θα μπει στα πλέι οφ έχοντας μειώσει στους 7 βαθμούς από την τρίτη ΑΕΚ.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ξεκίνησε όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, δηλαδή δυνατά και επιβραβεύθηκε πολύ νωρίς για την επιθετικότητά της.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μπουζούκης πέρασε κάθετη πάσα στον Νάγκι, ο Ούγγρος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και πλάσαρε τον Γκαραβέλη ανοίγοντας το σκορ.

Με γκολ άνοιξαν, με γκολ έκλεισαν το ημίχρονο οι «πράσινοι», που διπλασίασαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων: από εκτέλεση κόρνερ του Μπουζούκη ο Σένκεφελντ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μακέντα, επίσης με το κεφάλι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Θεσσαλών.

Ο Βόλος δεν ήταν πάντως διατεθειμένος να παραδώσει εύκολα τα όπλα και στο 53΄ μείωσε σε 1-2 με τον Γέντρισεκ, όταν ο Ζοάο έκλεψε την μπάλα από τον Γιόχανσον και ο Σλοβάκος στράικερ την έστειλε στο αριστερό «Γ» του Ξενόπουλου.

Η αποβολή του Γκουαροτσένα στο 64΄, όμως, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Γιόχανσον, δεν επέτρεψε στη θεσσαλική ομάδα να εγείρει περισσότερες αξιώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν μετά την αποβολή… Στο 63΄ ο Μακέντα με σουτ μέσα από την περιοχή πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Γκαραβέλη για το 3-1 και στο 76΄ ο Χατζηγιοβάνης, αφού ντρίμπλαρε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις