Βόλεϊ: Νίκες για τα φαβορί στην Α1 Ανδρών

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 22:03
UPD:22:03
A- A A+

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Φοίνικας Σύρου για τη 15η αγωνιστική απέναντι στον Ο.Φ.Η. Η ομάδα της Σύρου κατάφερε να πετύχει την δεύτερη πιο άνετη νίκη της εφετινής σεζόν με 3-0 σετ, επί της ομάδας του Ηρακλείου.

Με τον Φοίνικα έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Γιάννης Ορφανός. Με το τρίποντο η ομάδα της Σύρου ανέκαμψε στη βαθμολογία και έστω και προσωρινά προσπέρασε στην 4η θέση μπροστά από την Κηφισιά, που αύριο υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Ο Γκονζάλες και ο Στοΐλοβιτς δεν είχαν αντίπαλο ενώ ο Ορφανός έδειξε πως υπολογίζει και στον Κωστόπουλο, στον οποίο έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο Ο.Φ.Η. γνώρισε την 8η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και έμεινε καθηλωμένος στους 11 βαθμούς.

Επτάψυχος αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά ο Ηρακλής, καθώς παρά τα προβλήματα κατάφερε να νικήσει με 3-1 σετ τον Παμβοχαϊκό στο ντέρμπι για την 6η θέση της κανονικής περιόδου.

Με πρώτους σκόρερ τους Σακόγλου, Στουντζίσκι αλλά και τους Χήρα, Μαυροβουνιώτη σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ηρακλής πήρε το πολύτιμο τρίποντο έχοντας προπονητή τον Δημοσθένη Τούμπο, ο οποίος ανέλαβε μετά την παραίτηση του Γιάννη Ορφανού την περασμένη Δευτέρα.

Ο «Γηραιός» μετά την ισοφάριση του Παμβοχαϊκού σε 1-1 κατάφερε να κρατήσει την υποδοχή του και την επίθεση σε υψηλά επίπεδα, ενώ στο 4ο σετ ο Χήρας με εκπληκτικό σερί 9-0 έδωσε τη χαριστική βολή στην ομάδα του Βραχατίου.

Ο Ηρακλής σημείωσε την 7η νίκη της σε 15 αγώνες και απέκτησε πλεονέκτημα έναντι του Παμβοχαϊκού, που κράτησε μόνο το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο ΠΑΟΚ, τέλος, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στην Αλεξανδρούπολη απέναντι στον Εθινικό, νίκησε 3-0 και μείωσε στους 2 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που παίζει αύριο στην Κηφισιά, τη μοναδική ομάδα που τον έχει νικήσει φέτος στο πρωτάθλημα.

Ο «Δικέφαλος» αγωνίστηκε χωρίς τους Μάρσαλ, Μπιέλιτσα και τον Φιλίποφ, που ήταν εκτός αποστολής. Ο Κώστας Δεληκώστας έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες του και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για τα δύσκολα και για το μεγάλο στόχο του φάιναλ-4.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις