Άλμα παραμονής για τη Γουέστ Χαμ

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 20:40
UPD:20:40
A- A A+

Η Τσέλσι φάνηκε να ξεπερνάει γρήγορα τη βαριά ήττα από την Μπάγερν για το Champions League, καθώς προηγήθηκε της Μπόρνμουθ στο «Βαϊτάλιτι Στάντιουμ».

Σε φάση διαρκείας λίγο μετά το ημίωρο, ο Ολιβιέ Ζιρού αρχικά σημάδεψε το δοκάρι, με τον Μάρκος Αλόνσο στην επαναφορά να ανοίγει με σουτ το σκορ.

Ωστόσο, σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω-κάτω, αρχικά με κεφαλιά του Τζόναθαν Λέρμα κι εν συνεχεία με προβολή του Τζόσουα Κινγκ!

Ο Μάρκος Αλόνσο, όμως, έσωσε το βαθμό για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, σπρώχνοντας με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα μετά την πρώτη προσπάθεια του Πέδρο.

Στο Λονδίνο, με τον ιδιοκτήτη Ντέιβιντ Σάλιβαν στις κερκίδες του «Λόντον Στάντιουμ», η Γουέστ Χαμ πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα» νικώντας 3-1 τη Σαουθάμπτον.

Στο 15', στην πρώτη του εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα σε αγώνα της Premier League, ο Τζάροντ Μπάουεν άνοιξε το σκορ από δύσκολη γωνία. Οι «άγιοι» ισοφάρισαν σε αντεπίθεση με ένα μάλλον τυχερό γκολ του Μάικλ Ομπαφέμι.

Τα «σφυριά», όμως, πήραν εκ νέου το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Σεμπάστιαν Χάλερ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα Άλεξ ΜακΚάρθι για το 2-1 στο 40', με τον Μίκαελ Αντόνιο να εκμεταλλεύεται τα κενά στην αντίπαλη άμυνα για το τελικό 3-1.

Ισόπαλο, τέλος, δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» ανάμεσα σε Νιουκάστλ και Μπέρνλι, αφού οι γηπεδούχοι απέτυχαν να εκμεταλλευτούν κάποια από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

  • Νόριτς - Λέστερ 1-0 (70΄ Λιούις)
  • Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας 0-1 (70΄ Τζ. Αγιού)
  • Μπόρνμουθ - Τσέλσι 2-2 (54΄ Λέρμα, 57΄ Κινγκ - 33΄, 85΄ Αλόνσο)
  • Νιούκαστλ - Μπέρνλι 0-0
  • Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον 3-1 (15΄ Μπάουεν, 40΄ Χάλερ, 54΄ Αντόνιο - 31΄ Ομπαφέμι)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις