Γενικά αίθριος ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 14:38
UPD:14:41
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Γενικά καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται κατά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, αλλά με εξαίρεση τα βορειοδυτικά, όπου την Καθαρά Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει το Σαββατοκύριακο τους 14-15 βαθμούς, ενώ την Καθαρά Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο. Το Σάββατο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα θα πνέουν γενικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Σημειώνεται πως για σήμερα, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, εξέδωσε έκτακτο δελτίο, κάνοντας λόγο για  πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, τους θυελλώδεις βόρειους ανέμους και τις χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή