Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2007 07:00
A- A A+

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ του καιρού στα δυτικά από το βράδυ με βροχές και καταιγίδες και νοτίους ανέμους 6 με 7 Μποφόρ προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τις πρωϊνές ώρες λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από τα δυτικά θα αυξηθούν και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και το βράδυ θα επεκταθούν στις υπόλοιπες περιοχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις το βράδυ στα ορεινά. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ, οι οποίοι αργότερα θα στραφούν σε ανατολικούς. Θερμοκρασία: Από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη Θράκη η μεγίστη θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς υψηλότερη.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν. Μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις τη νύχτα στα ορεινά της Ηπείρου. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις αρχικά 4 με 5 Μποφόρ που αργότερα θα ενισχυθούν σε 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην ΗΠειρο η μεγίστη θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις αργότερα. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και το βράδυ τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 τοπικά 6 και το βράδυ τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν. Το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και το βράδυ 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδα. Ανεμοι: Αρχικά ασθενείς, αργότερα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας χώρας. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή