Στα μέσα Φεβρουαρίου το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Γ. Παπανδρέου: «Οχι» στις προσωπικές φιλοδοξίες και την ιδεολογική διγλωσσία
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2007 17:36
UPD:22:00

A- A A+

Στα μέσα Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ όπως γνωστοποίησε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο, με στόχο, όπως είπε, την πολιτική επανίδρυση του κόμματος.

Ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε πως το Εθνικό Συμβούλιο μετατρέπεται σε Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) και συγκροτείται Γραμματεία της ΚΟΕΣ, με αποκλειστική αρμοδιότητα την προετοιμασία του συνεδρίου.

Όπως είπε, μέχρι τη σύγκληση του συνεδρίου συστήνεται ομάδα Πολιτικού Συντονισμού από έμπειρα και νέα στελέχη με στόχο το συντονισμό της πολιτικής και αντιπολιτευτικής δράσης του κόμματος.

Δύο μήνες μετά την ήττα της 16ης Σεπτεμβρίου ξαναβρίσκουμε το δρόμο προς τη νίκη, τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

«Το δρόμο μας πια φωτίζει το περιεχόμενο της καθαρής, δυνατής και δεσμευτικής εντολής του να προχωρήσουμε μπροστά αφήνοντας πίσω όλες τις πρακτικές, τις συμπεριφορές και τις αντιλήψεις που μας απόκοψαν από τις ρίζες μας, μας στέρησαν την ταυτότητά μας, μας αποξένωσαν από την κοινωνία, μας εξομοίωσαν με τους πολιτικούς και ιδεολογικούς μας αντιπάλους», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου και συνέχισε:

«Είναι ο δρόμος που επιβάλλεται να ακολουθήσουμε παραμερίζοντας τα εμπόδια των προσωπικών φιλοδοξιών, της πολιτικής υποκρισίας, της ιδεολογικής διγλωσσίας, των ατομικών στρατηγικών και των εξωθεσμικών αναφορών, ανακτώντας τη δυναμική μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή