Νίκη με ανατροπή για τη Λίβερπουλ

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 00:14
UPD:01:13
REUTERS/PHIL NOBLE
A- A A+

Αφού δεν έχασε ούτε απόψε, δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος στην Αγγλία να σταματήσει τη Λίβερπουλ και να την υποχρεώσει σε απώλεια τριών βαθμών...

Η ομάδα-αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει βαλθεί να κάνει ασύλληπτη επιστροφή στους τίτλους πρωταθλήματος ύστερα από 30 χρόνια «ξηρασίας» και να το κατακτήσει αήττητη, είναι δε κοντά στο να τα καταφέρει.

Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία, οι «κόκκινοι» αντιμετώπισαν στο «Άνφιλντ» τη Γουέστ Χαμ και το γρήγορο 1-0 με τον Βαϊνάλντουμ προϊδέαζε για άλλη μια εύκολη βραδιά στη δουλειά.

Τα «σφυριά» είχαν άλλη άποψη πάντως, κι αφού ισοφάρισαν με τον Ντιόπ στο 12΄ πήραν προβάδισμα με το τέρμα του Φορνάλς στο 54΄.

Σε εκείνο το σημείο, όμως, το αλύγιστο πνεύμα της Λίβερπουλ εμφανίστηκε ξανά... Οι φωνές του Κλοπ «ξύπνησαν» τους παίκτες του, η ομάδα «αφυπνίστηκε» και μέσα σε 14 λεπτά έφτασε στην ανατροπή, με τα γκολ των Σαλάχ στο 68΄ και Μανέ στο 81΄.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έφτασε στους 79 βαθμούς ύστερα από 27 αγώνες, όπου μετρά 26 νίκες (μία ισοπαλία!) και βρίσκεται στο +22 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Γουέστ Χαμ είναι 18η (στη ζώνη του υποβιβασμού) με 24.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις