Αποστολή στη Μαδρίτη για τον Παναθηναϊκό

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 11:30
UPD:11:32
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης συγκρούεται απόψε ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία (24/2, 22:00), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, της οποίας την αυλαία ανοίγουν πρόωρα οι δύο ομάδες.

Οι «πράσινοι» χρειάζονται τέσσερις νίκες στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου για την πρόκριση στα πλέι οφ, κατά δήλωση του Ρικ Πιτίνο, αλλά η αποστολή τους απόψε κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς απουσίες, την ώρα που η «βασίλισσα» δεν έχει διαθέσιμους τους Γιουλ, Ράντολφ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τέιλορ.

Η Ρεάλ προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες. Τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν στις 24 Ιανουαρίου, από την πρωτοπόρο Αναντολού Εφές, στη Μαδρίτη, για την 21η αγωνιστική. 

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την 15η νίκη στη διοργάνωση φέτος, με στόχο να μειώσει την απόσταση που τον χωρίζει από τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι Τελ Αβίβ (έχουν τρεις νίκες περισσότερες).

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η μονομαχία ανάμεσα σε δύο από τους κορυφαίους πλέι μέικερς της διοργάνωσης, τους Καλάθη και Καμπάτσο. 

Ο Καλάθης είναι πρώτος σε ασίστ με 9,5 μέσο όρο ανά αγώνα, ενώ ο Καμπάτσο δεύτερος με 7,2. Οι «πράσινοι» έχουν την υψηλότερη παραγωγικότητα φέτος στην Ευρωλίγκα με 88,7 πόντους, αλλά η Ρεάλ όταν παίζει άμυνα είναι εξαιρετική, όπως φαίνεται από το ότι κράτησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κάτω από τους 60 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις